ZALJUBITE SE U FITNES

Zaljubite se u fitnes

Februar, a pogotovo 14. je uvek u znaku ljubavi, poklanjanja pažnje i poklona svojoj drugoj polovini. Mi smo odlučili da VAMA poklonimo 10 dana prilike da se zaljubite u fitnes, iskoristite specijalnu ponudu I učlanite se u teretanu u paru po neverovatoj ceni  u periodu od 07.02. – 17.02.

Ukoliko nikada niste bili naš član, sada je pravo vreme da uhvatite svoju drugu polovinu, prijatelja, sestru, druga, drugaricu pod ruku, i zajedno dodjete na probni trening i (p)ostanete naš član.

Šta sve nudi naša teretana?

Teretana – prostor sa velikim brojem sprava i kardio mašina zajedno sa prostorom za slobodno vežbanje kao i slobodnim tegovima, gumama, rekvizitima i TRX trakama. Ukoliko ste novi – i ne snalazite se, naši personalni treneri su vam uvek na raspolaganju.

 Grupni treninzi – ukoliko ste ipak veći zaljubljenik u grupi fitnes, na raspolaganju vam je bogat raspored grupnih treninga, za svačiji ukus i svačiji nivo vežbanja, u raznim terminima kako bi svako od vas našao termin koji vam odgovara. Na treninzima vas čekaju naši posvećeni i edukovani treneri.

 Spa deo – u okviru naseg fitnes centra, na raspolaganju vam je i spa deo. Idealan način da završite svoj trening je da se opustite u sauni ili đakuziju, zar ne?

 Sve ovo, i još mnogo toga vas čeka u našem fitnes centru.

Proverite zasto smo najbolji

 We Create Shapes


,