Za mene je najveći uspeh kada uz mene zavolite fizičko vežbanje

Pozdrav svima, za one koji me ne poznaju, ja sam Marijana i radim kao personalni trener i instruktor grupnog fitnesa.
Fitnesom se bavim već 7 godina, i slobodno mogu da kažem da je to način mog života.
U poslednje vreme sve više čujem od ljudi oko sebe “jao ne, sutra opet ponedeljak, moram na posao”.

U mom slučaju nije tako. Volim ponedeljak i volim svoj posao. Ne pada mi teško da uveče spremam obroke za sutra, ne mrzim ceo svet kada mi alarm zazvoni u 05:15 ujutru (okej, ne ustanem baš na prvi), ne razmišljam o tome kad ću da odem kući sa posla.

Okružena sam divnim ljudima, od kolega sa recepcije do kolega u teretani, i ceo World Class doživljavam kao jednu veliku dnevnu sobu iz koje ponekad ne želim da izađem.
Sa druge strane, najveća motivacija su mi upravo klijenti. Za mene je najveći uspeh kada uz mene zavolite fizičko vezbanje, i kada promenite svoje zivotne navike.
Vaša sreća, i svaka poruka od “vidi sta sam danas ručao” do “ušla sam u stare farke!” je moja najveća motivacija i znak da zajedno radimo dobar posao.

Ako ste još uvek jedni od onih koji žele da vezbaju, ali nikako da krenu jer vam fali motivacije, ne brinite – svaki početak je težak. I to je skroz u redu. Zato sam ja tu da vam olakšam i da vas naučim da se vežbanje u teretani  ne odnosi samo na vežbe za noge i ledja i ostalo. U početku ćete me možda i mrzeti kada vas sve bude bolelo, ali i na to sam navikla 🙂

You’ll thank me later 🙂
Vidimo se u teretani!


,