VODIMO VAS NA PREMIJERU!

Kao što smo ranije najavili, u saradnji sa našim prijateljima iz Arena Cineplexa, našim članovima poklanjamo karte za bioskop! Ovo puta, odmah posle treninga u World Class-u, vodimo vas u bioskop na premijeru filma Slatka mala tajna.

Evo prilike da posle napornog dana (i treninga) sa svojom voljenom osobom, prijateljicom, sestrom, mamom ili kumom odete i opustite se uz glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivanjima, ljubavi i lojalnosti, ubistvima i osveti, reditelja i scenariste Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Pričamo u ženskom rodu jer je film nekako više namenjen damama, ali ne verujemo da će se i jedan muškarac buniti, gledajući prelepu brinetu i plavušu u fatalnoj kombinaciji.

Dakle, dame, budite brze i organizujte sebi žensko veče; muškarci, obradujte svoju lepšu polovinu i odvedite je večeras u bioskop ili obezbedite sebi muško veče, a vašu damu i njenu drugaricu pošaljite u Arena Cineplex… Postoji million kombinacija, ali ono što morate znati je da je World Class uvek tu za vas, da vas obraduje i ulepša vam veče (nekom treningom, nekom bioskopom, nekom i treningom i bioskopom).

Svaki posetilac ove projekcija dobija poklon od Unitech-a i od World Class-a, pa na premijeru možete povesti i nekog ko nije naš član; ko zna, možda baš on osvoji članarinu!?

Pratite nas na našoj FB stranici, petoro najsrećnijih i najbržih dobija po 2 karte za premijeru filma Slatka mala tajna.

Hvala ekipi iz Arena Cineplexa!

Vidimo se večeras na Power Box-u u World Class Park City-u ili na premijeri filma Slatka mala tajna!

Vi birate! ?


,