Street Workout World Cup 2k19

#Acceptthechallenge

Svetski kup uličnog treninga, jednodnevno takmičenje koje će biti održano 12. oktobraod 8 do 22 časa u samom centru grada, organizuje sportsko udruženje „Prava strana ulice” koje okuplja ljude iz celog sveta koji se bave uličnim treningom (Street workout). Osim takmičara iz Srbije, na Kup stižu učesnici iz Alžira, Gvatemale, Republike Severne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, BiH i mnogih drugih zemalja.
Cilj je da se kroz tamičenje pozitivno utiče na decu i njihovo zdravo razmišljanje i usmere ih na to da, dok su na ulici, vreme provode kvalitetno, ali i da pokažu da Novi Sad može postati i svetska prestonica ovog sporta. 

Jedan od sudija u Freestyle kategoriji je naš personalni trenerMaksim Stevović

“Trenutno studira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu ali uporedno radi kao personalni trener u Fitnes Centru World Class Srbija.
Vrlo je uspešan takmičar sa zapanjujućim rezultatima iz obe kategorije – set and reps i freestyle. Ponosni smo što čini jedan deo našeg tima koji je zadužen sa suđenje u Freestyle kategoriji.”

STREET WORKOUT WORLD CUP 2k19 

Učesnici takmičarske zone će se nadmetati u dve kategorije – u vežbama ponavljanja poput apsolutnih zgibova, sklekova, čučnjeva, ali i slobodnom stilu. Najbolji u obe kategorije će se na kraju boriti za titulu najkompletnijeg atlete Kupa, koji će kao nagradu dobiti 500 evra. Najbolji takođe osvajaju zlatne, srebrne, odnosno bronzane medalje, fitnes opremu i druge nagrade, a svaki učesnik besplatno dobija majicu i narukvicu. Više detalja 


,