Šta za vas nema cenu?

Zdravo svima,

zovem se Vladimir Vuković, ja sam personalni trener u World Class fitness centru. Diplomirani sam profesor sporta i fizičkog vaspitanja. Moj početak datira još od davne 2010. godine. i do danas sam stekao veliko iskustvo i znanje kako od svojih kolega tako i putem edukacija i usavršavanja.

U sportu sam od svoje šeste godine, a bavio sam se raznim borilačkim sportovima preko dvadeset godina. To iskustvo mi je pomoglo kako u pohađanju fakulteta tako i u poslu. Takav vid sporta vodi ka, prije svega, disciplini u daljem radu sa ljudima ali i na sebi. Kada sam došao u WCFC bio sam jedan od mlađih kolega i to je bio sjajan momenat da razmijenim iskustvo sa starijima od sebe. Sada sam skoro pa najstariji u našem timu.

WCFC predstavlja za mene drugu kuću, mada nekada zbog obima posla i provedenog vremena – možda čak i prvu. Šalu na stranu, World Class ima posebno mjesto u mom životu. Ono što ovo mesto čini tako posebim je prije svega prijatnost zaposlenih. Uslovi za rad su na zavidnom nivou tako da se osećaj da sam na poslu skoro i gubi. Uvek se radujem dolasku i radu jer ovde mogu da se opustim sa klijentima i kolegama, da porazgovaramo i stvorimo radnu, prijatnu i prijateljsku amosferu kako bi se klijenti osećali srećno, zadovoljno a ujedno su uradili i jako važnu stvar za sebe a da nisu ni primetili – uz osmeh i zadovoljstvo! Mislim da je to nesto što nema cijenu.

Najviše me raduje kada znam da sam nekome poboljšao kvalitet života. Težim da svakodnevno usavršavam svoje znanje jer je moj posao takav da uvek može nešto novo da se nauči i sazna kako bi rad sa klijentima bio što bolji.
Poboljšaj kvalitet svog života i treniraj kod nas. Vidimo se na treningu. Sportski pozdrav!

Vladimir Vuković


,