ŠEST GODINA JE PROŠLO KAO TREN

Gde ste dragi ljudi!?

Za one koji me ne poznaju (a ima vas novih koji se tek ovih dana prvi put čekirate, pa dobrodošli nam),  ja sam Tatjana, vaš WorldClass vodič kroz nekoliko grupnih treninga i “mučitelj” sa osmehom na PT-jevima!

U našoj i vašoj “fitness oazi” sam uh, pa vidi ti to, već šest godina (od 2015.), a verovali ili ne i danas pred vas na nekim treninzima stajem sa istim uzbuđenjem kao i prvog dana kada je trebalo reći: “Dobrodošli na Pump!”

I to je dragi naši vežbači i prijatelji, suština ovog posla, ali manje više i svega ostalog u životu – da se svakoga dana kao deca bar malo radujemo onome što volimo! A ja baš volim ovaj posao u koji sam uplovila kao, verovali ili ne, stidljiva studentkinja medicine! Toliko stidljiva, da se nekih treninga sa početka ni danas ne sećam. Ali, vi ste me nosili na svakom sledećem koraku, mom ličnom i profesionalnom oblikovanju, kao i psihičkom i fizičkom, i Hvala vam na tome!

A da znate da uopšte nije bilo lako stati pred punu salu i voditi jedan šezdesetominutni trening, kao ni biti odgovoran za pojedinačne transformacije klijenata.

Ali, tokom godina, svaki trud i svaki uloženi momenat se isplatio i nagrađuje me i dan danas. Neretko me pitate kako me ne mrzi ili tačnije, kako mi ne dosadi da sam stalno u sali i među vama?

Iskreno, kao i svaki čovek, često budem umorna, pa čak i neraspoložena, ali dosadi i mrzovolji jednostavno nema mesta u poslu koji voliš, toliko je jednostavno.

Čak i kada me opsujete na personalnim treninzima koje, kako neki od vas znaju reći kreiram na “srednjovekovni način”, samo me slatko nasmejete i ne dam vam da posustanete!

Mnogi od vas su mi tokom godina postali i pravi prijatelji, na šta sam često kada se osvrnem na svoj posao, možda i najponosnija, jer vi znate i privatnu stranu mene (što bi značilo i ono najteže što život nosi) i, i dalje ste tu i guramo kroz treninge i život zajedno.

I ma koliko dani i treninzi bili teški, a vala ih je prošla godina donela, iz naših sala smo izlazili sa osmesima na licima.

I to je ono što ću vam ja svakoga dana, pre i posle svakog druženja sa mnom, od srca želeti i poželeti:

Smejte se i kada vam nije do toga! Jer kada na primer, kroz smeh naglas kažete “Ne mogu”, statistika kaže da možete bar još 60%, a sa osmehom bar još 10.

Evo i sad ste se nasmejali, priznajte!

Baš takve vas čekam danas i sutra i svih dana koji će doći.

U WorldClass-u!

 

Vidimo se!


,