Praznici u World Class-u!

Dolazi nam vreme poklona, praznika i novogodišnjih odluka, vreme kada ćemo sumirati svoje aktivnosti ali i uspehe u 2018. i doneti neke nove odluke za narednu godinu. Neka jedna od tih odluka bude World Class!Poklonite sebi jednu novu zdravu naviku – fitness i postanete aktivniji i zdraviji u narednoj godini!

A da bi se lakše odlučili, mi smo pripremili VELIKI NOVOGODIŠNJI POPUST NA SVE ČLANARINE, pa ćete u decembru moći da poklonite sebi (ili nekom vama dragom) 1 mesec, 3 meseca ili godinu dana zabave, druženja i treniranja u World Class-u, jer mi smo ipak više od fitnes centra ?

Možete da birate popust od 15%, 22% ili 25%! Trake za trčanje Vas čekaju, slobodni tegovi su spremni, hajde da i sledeće godine treniramo zajedno!

NOVO, NOVO, NOVO!

Od ponedeljka 17.12. vam pripremamo zimski raspored treninga, a sa njim i dva sjajna treninga!

Da li spremni za eksploziju energije? Body Attack se vraća na raspored, jer ste vi to tražili! A da li je neko primetio džakove u salama? Da! Power Box postaje još bolji, jer pored tegova, rukavica i fokusera, uskoro imate i novog protivnika! Povedite prijatelje i dođite na našu besplatnu promociju.

Trenirajte BESPLATNO od 24.12. do 30.12.

Deda Mraz je doneo popust na sve članarine, kao i nedelju dana GRATIS treniranja!
Dragi naši članovi, slobodno POVEDITE PRIJATELJE i sve one koji stalno govore “treba da krenem”, “čim nađem vremena”, “zovi me!” Vreme je da se upoznamo.  Probajte naše grupne treninge, trenirajte u teretani, uživajte u sauni ili đakuziju i družite se sa najboljim članovima na svetu. Vrata oba naša kluba će nedelju dana biti otvorena za SVE.
Očekuje vas i prava novogodišnja atmosfera:
Sreda 26.12. PARK CITY
Četvrtak 27.12. BAZAR

Pratite nas, jer vas uskoro otkrivamo raspored!

To nije sve!
Želite i personalnog trenera? Ono što ne znate, a mi želimo da vam kažemo jeste da imamo novi PT Koncept. Sad je vreme da se (ponovo) pokrenete i da poklonite sebi vreme i pažnju koju zaslužujete! Kada jednom  uđete u World Class svet, imate neograničen pristup sjajnim grupnim treninzima i konceptima koji su kreirali stručnjaci kompanija Les Mills i World Class. Pored tog možete imati i  fenomenalan individualni pristup i trening osmišljen baš za vas!

DOBRODOŠLI U WORLD CLASS! ?


,