Power box – staro a novo, provereno i nepogrešivo dobro za svakoga

Ja sam odrasla na boksu, bukvalno!

To što danas nikada ne odustajem bez borbe do poslednjeg daha u poslu i u privatnom životu, to vas upravo nauči samo jedan par bokserskih rukavica, čak i kada ste potpuni antitalenat za njih, baš kao što sam ja bila, prvi put kada sam ih navukla.

Ne morate biti aktivni bokser, amater ili profesionalac da biste osetili kako izgleda stati naspram drugog čoveka sa rukavicama, udariti, isprazniti nagomilane dane ili energiju, uživati u sportu na jedan potpuno novi način, oblikovati se bez tegova i sjajno se osećati svaki put posle toga.

Ove jeseni, baš kao i pre nekoliko godina, sve što je potrebno jeste da upravo taj trening čekirate u World Class-u i da mu se prepustite.

Power box ponovo dolazi u sale World Class-a u potpuno novom ruhu i na gotovo dečije oduševljenje i mene i svih onih kojima sam o njemu pričala.

Kako će izgledati Power box treninizi?
Uh.. <3

Tako da ćete verovatno kao što sam i ja ranijih godina, ostajati budni do minut posle ponoći da biste se čekirali baš za ovaj trening!

Tako da ćete se radovati baš njemu jer će vas provereno oslobađati od svega nakupljenog prethodnih dana, a visoki intenzitet ovih treninga, učiniće da zaboravite sve osim još jednog para rukavica koji će stojati naspram vas!

Tako da ćete imati prilike da sve naučeno na Body combat-u i primenite (ali da i dalje sve usavršavate baš na Combat-u, jer su ova dva treninga dobitna kombinacija za sve što od fitnesa želite)!

Tako da ćete ostati zapanjeni rezultatima oblikovanja tela bez tegova, jer Power box angažuje mišiće celog tela podjednako (čak i one za koje možda niste znali da ih imate ☺ )!

Kroz rad sa partnerom i WC „Rocky“ trenerima (Lakijem, Stefanom, Ronaldom i Peđom) o da, biće vam ponekad teško baš kao i Rokiju, ali ćete jedva čekati nastavak filma obećavam! ☺

Tako da će vam biti jasno već nakon prvog treninga zašto se za Power box poslednjih godina opredeljuju baš SVI. Od modela, glumaca, sportista koji ga biraju kao dodatni trening svojim bazičnim sportovima, do majki, studenata, očeva i svih onih ljudi kojima je potreban savršeni kardio, fitnes i možda onaj najbitniji – antistres program u prebrzoj svakodnevici.

O da, Power box je bez preterivanja i izvinjavanja na subjektivnosti verujte, baš to što vam ove jeseni treba i evo ga, stiže i brže nego što mislite!

 

Sandra Zekić, profesionalna bokserka

 

PROBAJTE:

12.09. Sreda  – BAZAR – 19:00
13.09. Četvrtak – PARK CITY – 20:00

POWER BOX: Trening je inspirisan boksom i kik boksom, izvode se udarci rukama u fokusere (jastučiće za udaranje), ali i kolenima i nogama kako bi aktivirali mišiće celog tela. PowerBox poboljšava kardiorespiratornu formu kao i snagu i izdržljivost. Trening je srednjeg i višeg intenziteta i namenjen je svim našim članovima jer se tehnike i vežbe lako mogu prilagoditi svakome bez obzira na nivo fizičke forme. Traje 55 minuta.


,