Ponosan sam na svaki dan proveden u World Class-u

Dobar dan World Class-ovci.

Ukoliko ima i takvih koji ne znaju, moje ime je Dejan Slijepčević.

Ovo naravno ne rekoh zato što mislim da sam „faca“, pa da se to treba znati, već iz razloga moje sveprisutnosti duže od 14 godina.

Kako duže od 14 godina, a slavimo 14. rođendan? Tako što sam se pet-šest meseci pre otvaranja tog maja 2007. godine intenzivno družio sa majstorima raznih fela, dok nisu uradili sve kako je zamišljeno.

Tih nekoliko meseci su jedini period u World Class-u kojih se nerado sećam.

Otvaranjem tog maja 2007. godine, krenula je jedna zaista sjajna priča, u kojoj uživam i dan danas.

Činjenica da pre World Class-a nisam imao nikakvog dodira sa fitness industrijom mi nije ni malo smetala, jer su sve kolege bile dobronamerne i otvorene za sva moja pitanja. Otvorenost i susretljivost tih mladih ljudi (i tada sam bio najstariji, a sada….) je učinila da baš zavolim ovaj posao, i ne bih ga menjao.

Mogao bih zaista mnogo da pričam o svim ovim godinama u World Class-u, o desetinama divnih kolega, o hiljadama članova, ali nije poenta da vas smorim.

Ponosan sam na svaki dan proveden u World Class-u, i na druženje sa divnim i interesantnim ljudima, a u poslovnom smislu bih izdvoio dve stvari koje me posebno čine ponosnim.

  • Animiranje velikog broja kompanija koje su omogućile svojim zaposlenima da vežbaju. Verujte mi da vlasnici i direktori kompanija ne mogu bolje da investiraju u svoje zaposlene od toga.
  • Obzirom da je World Class u Novom Sadu otvorila švedska kompanija, od starta je implementirala nove trendove i znanja iz sveta fitnessa. Od tada do sada nivo ponude i usluga U Novosadskim fitness centrima je neverovatno porastao. Bez lažne skromnosti World Class je najzaslužniji za to, jer nema u gradu ni jednog dobrog fitness centra koji nema baš nikakve veze sa nama.

Družimo se i narednih 14 pa još 14…..


,