MOTIVACIJA KOJA VAM JE POTREBNA
ZA REZULTATE KOJE OČEKUJETE

Počni Odmah!

MOTIVACIJA KOJA VAM JE POTREBNA!
REZULTATI KOJE OČEKUJETE

Trening sa Personalnim trenerom u World Class-u se ne može uporediti ni sa jednim vašim treningom koji ste sami odradili. Dobijate svog partnera za trening čiji je jedini zadatak da vas motiviše i da postignete rezultate koje želite.

Bez obzira na to da li želite da  povećete mišićnu masu, da postanete zvezda na podijumu za igru, da za vama uzdišu na plaži, da poboljšate zamah u golfu ili da postignete bolje vreme u sledećem maratonu, naši Personalni treneri vam mogu pomoći u tome . Takođe, možete dobiti pomoć sa rehabilitacijom od povreda ili sprečavanje problema.

Pitate se kako? Lako!
Ukoliko ne znate kako da počnete, Personalni trener je tu da vas motiviše ali i da napravi plan:
– Prikupiće informacije vašem o zdravstvenom statusu
– Proceniće vašu fizičku formu
– Biće uz vas sve vreme kako bi sigurno i bez rizika postigli rezultat koji želite

Pošaljite nam vaše podatke i počnite već sutra!

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening u World Class-u pomoći vam da povećate snagu i izdržljivost bez gubitka mišićne mase. Na profesionalan način, imaćete plan, zanimljive treninge i praćenje vašeg napredka od strane vašeg Personalnog trenerom. Na bezbedan i efikasan način ćete postići svoje fitnes ciljeve:

- Analiza potreba
- Procena fizičke forme
- Individualni program vežbanja
- Ishrana
- Praćenje rezultata

STRONG BODY

Strong Body paket pomoći će vam da povećate snagu i mišićnu masu, i da izbegnete stvaranje nepotrebne masti i krutih i ne funkcionalnih mišića. Naši Personalni treneri su tu da vam naprave plan, da vas motivišu da idete napred i prate vaš napredak zajedno sa vašim ličnim trenerom. Samo pod stručnim nadzorom ostvarićete bezbedno vaše ciljeve:

- Merenje telesne strukture
- Testovi snage i koordinacije
- Individualni plan vežbanja
- Ishrana i suplementacija
- Podrška

LOSE WEIGHT

Lose Weight paket će vam pomoći da smanjite težinu i sagorite masti. Ovaj paket je posebno popularan kod žena, pogotovo se dobro pokazao za dame koje se zbog posla nemaju vremena da se bave sportom, kod porodilja, ali i svih onih koji su želeli da svoju težinu trajno dovedu u red. Pored plana, za gubljenje kilograma potrebna je i dodatna motivacija, a World Class PT team je tu da vam pruži dodatnu podršku:

- Funkcionalna dijagnostika
- Merenje telesne strukture
- Detaljan plan ishrane
- Individualan program treninga
- Praćenje rezultata

FITNESS REHAB

WORLD CLASS MEDICAL FITNESS paket će Vam pomoći da se rešte bolova nastalih bilo povredom, bilo sedentarnim načinom života. Naši tim trenera čine visoko obrazovani kineziterapeuti i fizioterapeuti koji će se postarati da Vaši treninzi budu, pre svega, bezbedni, efikasni i usmereni na smanjenje Vaših tegoba:

- Procena trenutne fizičke forme
- Individualni plan i program treninga
- Ergonomska edukacija
- Evaluacija

PRIHVATITE IZAZOV!
ODLUČITE SE ZA NEKI OD NAŠIH PT PAKETA!

Svima je poznato da ljudi koji jasno definišu svoje ciljeve, lakše dolaze do njih. Zato je važno da tačno znate šta želite i da od samog starta krenete u pravom smeru.
World Class vam garantuje da ćete sa stručnim timom Personalnih trenera i jedinstvenim World Class PT konceptom poboljšati vaše zdravstveno stanje i transformisati vaše telo onako kao vi to želite.
Mi prihvatamo izazov! A vi? Da li ste spremni da napravite promene koje će trajati do kraja života?

PERSONALNI TRENING 1 NA 1

U World Class-u, osim što će vam kreirati individualni plan i program treninga, Personalni trener postaće vaš partner koji će bitu tu da vas bodri i motiviše i da se raduje vašem uspehu zajedno sa vama.

Za više informacija:
World Class Bazar
Tel. 021422218 | 063399629

World Class Park City
Tel. 0212100217 | 062477007

Odaberi Svog Trenera

PT DUO

Ponekad je lakše trenirati u paru. Da li je to sa najboljim prijateljem, devojkom, dečkom, suprugom... Sve jedno je. U World Clasu ćete naći specijalan PT paket PT Duo, prilagođen vama i vašem partneru za trening! Zajedno do najboljih rezultata.


Za više informacija:
World Class Bazar
Tel. 021422218 | 063399629

World Class Park City
Tel. 0212100217 | 062477007

Odaberi Svog Trenera

PT SMALL GRUP

Naš novi paket u ponudi,od 12 treninga sa personalnim trenerom u trajanju od mesec dana. Treninzi u malim grupama od 2 do 4 učesnika. Broj je ograničen da bi treneri i dalje zadržali individualni pristup i da bi trening bio prilagođen vašem ličnom cilju, ali niste sami! Pored trenera imate i ekipu i dodatnu motivaciju!

Za više informacija:
World Class Bazar
Tel. 021422218 | 063399629

World Class Park City
Tel. 0212100217 | 062477007

Odaberi Svog Trenera