OPEN WEEK od 8.10. do 14.10.

VREME JE DA FITNES POSTANE VAŠA ZDRAVA NAVIKA

Leto je prošlo, dani su kraći, došla je jesen… Nekoliko je načina na koje možete poboljšati svoje raspoloženje, ali je malo načina na koje to možete učiniti, a da istovremeno postajete zdraviji i snažniji. Tako je, pogodili ste! Spremili smo vam ponudu kojoj se ne može odoleti! 🙂

Otvaramo vrata naših klubova i pozivamo vas na OPEN WEEK od 8. do 14. oktobra. Izazivamo Vas da otkrijete da odlazak u teretanu može biti veoma prijatna i zabavna aktivnost, jer World Class je mnogo više od fitnes kluba i zato vam poklanjamo 7 dana gratis treninga kako bi to osetili na svojoj koži.

Naše grupne treninge jednostavno morate da probate! U World Class-u ćete opustiti svoju dušu i um na u časovima Pilates, Stretching-a i Joge. World Class će Vam dati snagu i izdržljivost ako budete dolazili na Body Pump, Body Combat, Interval, Power Box, Bosu, TRX i Cycling. A ako ste više za dobar ritam i intenzivan trening od samo 30 minuta, World Class Vam nudi Challenge, Booty i Core express. Pronađite trening koji će odgovarati aktuelnom nivou vaše energije i raspoloženju!

Za ovih 7 dana uverite se i sami da World Class ima najrazličitiji i najsavremeniji portfolio fitnes usluga na tržištu. Od najefektnijih, najintenzivnijih, najzabavnijih do najpopularnijih grupnih programa, stalno unapređenih i inspirisanih međunarodnim metodama treninga.


Osim toga, da li ste znali da je World Class mesto gde se nalazi inspiracija? Ona ne dolazi samo od trenera, treninga, volje i truda, već i od pozitivnih ljudi koji treniraju kod nas i najvažniji su deo naše fitnes zajednice. U World Class-u možete upoznati ljude koji žele isto što i vi, a to je ne samo trening već i onaj dobar osećaj da smo kao kod kuće. Spremite se da zajedno sa timom profesionalaca, transformišete svoje telo i počnete da živite zdravije, aktivnije i, naravno, srećnije! Imate fore
7 dana da se odlučite za World Class I POSTANETE DEO NAJVEĆE I NAJBOLJE FITNES ZAJEDNICE U Novom Sadu.

Za sve koji se do kraja OPEN WEEK-a odluče da postanu naši članovi, pripremili smo SPECIJALAN POPUST za godišnju i šestomesečnu članarinu.

VI SAMO TREBA DA DOĐETE I DA NAM SE PREPUSTITE! #worldclasssrbija #behealty


,