NOVOGODIŠNJI POPUST NA SVE ČLANARINE

Početak godine je vreme kada mnogi donose novogodišnje odluke. Zašto? Jednostavno je, jer imamo želju da poboljšamo svoj život. Sumiramo prethodnu godinu i postavljamo nove ciljeve, zar ne? Svi bismo voleli da u novoj godini budemo pametniji, uspešniji, bogatiji, zgodniji… i ako nam se želje ne počnu odmah ispunjavati, vremenom ih zaboravljamo. Trik je u tome da se ne fokusiramo samo na određeni rezultat, već da o svojim novogodišnjim odlukama mislimo kao o nameri koju ćemo svakodnevno sprovoditi, a koja će nam pomoći da zaista poboljšamo život.

Ako su neke od odluka da se okružite kvalitetnim ljudima, da vodite zdraviji način života, bavite se sportom i postanete aktivniji i zdraviji – mi imamo rešenje! MI! World Class je vaša odluka. ? Dva fitnes centra, neograničena poseta grupnim treninzima, besplatna rezervacija treninga, teretana, poligon trening u teretani sa trenerom, sauna, đakuzi. Da! Članarina obuhvata SVE!

VELIKI NOVOGODIŠNJI POPUST NA SVE ČLANARINE traje do 14.01. Odlučite se za 1 mesec, 3 meseca ili godinu dana zabave, druženja i treniranja u World Class fitnes centrima ? 

Izdvajanje vremena za sebe nije luksuz, već potreba. Za vaše mentalno i emocionalno blagostanje je jako važno da izdvojite vreme samo i isključivo za sebe. I ne dozvolite da vas zbog toga grize savest – razmislite kada ste poslednji put učinili nešto za sebe. Izaberite popust od 15%, 22% ili 25%! Vidimo se na treningu. 


,