NOVEMBARSKI POPUSTI

Sunce! U novembru? Divno! 🙂 Da li ste znali da će tokom celog meseca biti više sunčanih dana nego što je uobičajeno za ovo doba godine? A da li ste znali da World Class ima dve jesenje akcije?VELIKA NOVEMBARSKA AKCIJA

Da! Spuštamo cene svih članarina i otvaramo vrata novim i starim članovima. Akcija kreće od 5. novembra i traje samo 15 dana (do 20.11.)!

 


PT AKCIJA

Želite da probate trening sa personalnim trenerom? Evo sjajne prilike za to, po sniženoj ceni: paket od 5 PERSONALNIH TRENINGA po ceni od 57 EUR, tokom celog novembra. Ukoliko prvi put trenirate kod nas, ne morate se opredeljivati za članarinu, već možete probati samo personalne treninge po ovoj specijalnoj ceni!

Paket od 5 treninga potrebno je da iskoristite u roku od 2 nedelje. Ukoliko PT na trener na vaš trening dovede nekog člana, 2 nedelje ne plaćate članarinu. Ako se, posle paketa od 5 treninga, opredelite za veći paket, popust će vam biti uračunat u cenu.

Kad možete BESPLATNO probati trening sa personalnim trenerom?
27.11. utorak17– 21:00BAZAR
28.11. sreda – 17- 21:00PARK CITY


 

NOVI TRENING – TRX PILATES

Uskoro će se na rasporedu naći novi World Class trening!
TRX Pilates je trening koji utiče na jačanje dubokih mišića oko kičmenog stuba i generalno poboljšava posturalni status. Pored „pilates vežbi”, uključene su i vežbe za razvoj snage i gipkosti velikih mišićnih grupa, vežbe za oblikovanje mišića nogu kao i mišića ruku i ramenog pojasa.

Na času se koriste TRX Suspension trainer i elastične trake, što ga čini zanimljivim i veoma efektnim.

Intenzitet je niži i srednji, tako da su svi članovi dobrodošli.
Traje 55 minuta.


Kad možete BESPLATNO probati trening?
15.11. četvrtak 10:00 – BAZAR
15.11. četvrtak – 18:30 – PARK CITY
17.11. subota – 11:30 – BAZAR

Povedite prijatelje da treniraju sa vama i pridružite nam se tokom novembra!


Za više informacija obratite se na recepciji kluba ili nas pozovite:
Bazar 021 422 218
Park City 021 2100 217

 


,