World Class Bazar

Fitnes centar World Class Bazar nalazi se u poznatom tržnom centru „Bazaar“  u samom centru Novog Sada, na trećem spratu. Ima divan pogled na centar grada i dobru dostupnost parkinga.

Klub ima 764 m ² i opremljen je Nautilusovim spravama za vežbanje najnovije generacije. Teretana se prostire na 400 kvadratnih metara i opremljena je sa 25 kardio mašina, spravama za vežbanje svih grupa mišića kao i slobodnim tegovima. Sala za grupne treninge i sala za Cycling imaju oko 200 kvadratnih metara i u njima se održava 15 vrsta različitih treninga tokom čitavog dana. Pored Les Mills treninga koji su trenutno najpopularniji u svetu i tu spadaju Body Pump, Body Combat i Body Attack, u World Class Bazaru možete probati indoor Cycling kao i Power Pilates, Power Yoga, Interval, C-core, MBW, Stretching kao i  TRX Suspension training, koji spadaju u jedinstveni koncept World Class treninga. Pored toga, klub poseduje i veliku terasu od oko 300 kvadratnih metara na kojoj se održavaju različite aktivnosti i treninzi u proleće i leti. Naručito je popularna Sunset Yoga, ali i Boot Camp!

U sklopu kluba nalaze se prostrane svlačionice sa tuševima kao i  finske saune kako bi se opustili i uzivali u prijatnoj atmosferi.

World Class Bazar obezbeđuje iznajmljivanje peškira i ormarića za svoje članove kao i korišćenje interneta.

Mi smo više od fitnes kluba – mesto na kome se ljudi okupitljaju, druže, zabavljaju i imaju najbolje uslove za vežbanje. Mi smo`svetska klasa`, a vi?

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 1, III sprat Tržnog centra Bazar u Novom Sadu

Telefon: +38121422218

Radno vreme kluba: 

6.30 – 22.30 radnim danima

9.00 – 20.00 vikendom

World Class Bazar

Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad
Tržni centar Bazaar, III sprat

Tel. +38121422218

Mob. +38163399629