World Class Park City

World Class Park City nalazi se na Limanu 3 u prizemlju istoimenog poslovno-stambenog bloka. U neposrednoj blizini nalaze se Limanski park i Sunčani kej, a ispred samog objekta je veliki parking koji se ne plaća. Opremljen je kardio mašinama i spravama za vežbanje američke firme Nautilus.

Teretana se odlikuje modernim dizajnom i opremljena je sa 30 kardio mašina, velikim brojem sprava za vežbanje svih grupa mišića kao i slobodnim tegovima. Pogodna je kako za treninge snage, tako i za funkcionalne treninge jer poseduje veliki broj različitih Reebok rekvizita. Sala za grupne treninge ima 200 kvadratnih metara i u njoj se održava 12 vrsta grupnih treninga tokom čitavog dana, sa ukupno 50 časova nedeljno. Pored Les Mills treninga koji su trenutno najpopularniji u svetu i tu spadaju Body Pump i Body Combat, u World Class Park City-u možete probati i Power Pilates, Booty, Core, Power Yoga, Yoga4 Spine, Bosu Flow, Stretching, Interval, C-core, Power Box kao i  TRX Suspension training, koji spadaju u jedinstveni koncept World Class treninga.

U sklopu kluba, na prvom spratu, nalazi se SPA deo koji sadrži đakuzi, saunu i tuševe kako biste se mogli opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi.

Mi smo više od fitnes kluba. Mesto na kome se ljudi okupljaju, druže i imaju najbolje uslove za vežbanje. Mi smo`svetska klasa`, a vi?

Adresa: Narodnog Fronta 23c, Park City, Novi Sad

Telefon: +381212100217

Radno vreme kluba:

6.30 – 22.30 radnim danima

9.00 – 20.00 vikendom

 

World Class Park City

Narodnog Fronta 23c, Novi Sad

Tel. + 381212100217

Mob. +38163399629