Korporativna Ponuda

DOVEDITE SVOJU KOMPANIJU U FORMU I OSIGURAJTE USPEH

Vodeće kompanije nisu pozante samo po svojim poslovnim uspesima već i po svojoj brizi za zaposlene i ljude koji vode kompaniju. Fitness i wellness za zaposlene pokazao se kao pametan potez koji za kratko vreme daje rezultate.

Sve uspešne kompanije koriste korporativni fitness i wellness program kao strateški instrument s ciljem povećanja produktivnosti svakog pojedinca i smanjenja bolovanja..

KVALITET I TRADICIJA SU KLJUČ NAŠEG USPEHA

World Class je osnovan u Štokholmu 1983. godine. Prvi World Class klubovi otvorili su put industriji fitness & wellness klubova u celoj Evropi. Poznat po svojim stručnim trenerima i kvalitetnoj opremi, World Class je postao drugo ime za rekreaciju i relaksaciju.
U Novom Sadu, World Class postoji već 10 uspešnih godina. Za to vreme sklopili smo saradnju sa više od 30 novosadskih kompanija i trenutno imamo oko 1000 aktivnih korporativnih članova.em ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

VIŠE RAZLIČITIH OPCIJA DAJE VIŠE MOGUĆNOSTI

Naš cilj je zdravlje i aktivan život naših članova. Imamo jedinstven fitness & welness koncept za podršku i motivaciju Vaših zaposlenih, a samim tim dajemo podršku Vašem poslovanju.
U skladu sa načinom Vašeg poslovanja, imate mogućnost izbora više opcija koje Vam omogućava fleksibilno, ciljano i efikasno donošenje odluka i odaberete opciju članstva i način plaćanja koje je baš za Vašu kompaniju.

Pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo Vas pozvati i sve Vam objasniti.