KAKO SAM ZAPOČEO SVOJU FITNES AVANTURU

Ćao svima, za one koji me ne znaju ja sam Branko i bavim se fitnesom od 2003.godine.

Od malih nogu sam se bavio plesom i tu se rodila ljubav prema muzici i koreografiji. U svet fitnesa sam dospeo sasvim slučajno. Drugarica sa kojom sam išao na ples me jedan dan iz teretane “odvukla“ na čas aerobika i tada je sve počelo. Za razliku od treninga koje sam do tada gledao na TV-u (jer je to do tada bila jedina slika aerobika koju sam imao) ovo bilo nešto novo za mene, a  ujedno zanimljivo i kreativno!
Ubrzo posle toga sam krenuo da idem na sve više različitih časova i interesovanje mi je sve više raslo, do te mere da sam postao fanatik koji je išao na nekoliko treninga dnevno, biciklom iz Futoga. 😀 hahaha Ni to mi čak nije bio problem.
Jedna od instruktorki je videla moj potencijal i savetovala me da krenem na TIMS i završim kurs za Instruktora kako bih mogao da se bavim time.
Poslušao sam je i nisam se pokajao. Ona je ubrzo posle toga zatrudnela i ponuđen mi je posao instruktora grupnih treninga.

Par godina nakon toga u Novom Sadu se otvorio World Class koji je ujedno pravio i fitnes konvenciju na koju sam otišao i opet video nesto novo, zanimljivo.
Instruktorka, Sveđanka, koja je držala konvenciju me primetila, prišla posle časa i pitala da li sam zainteresovan da apliciram za posao.

To sam i uradio. Na moje veliko zadovoljstvo postao sam član prvog World Class tima u Novom Sadu. Prošlo je 14 godina, a sa ponosom mogu da kažem da sam i dalje deo ovog tima.
Kao što većina vas već zna, držim grupne treninge Booty+Core, Pilates i Stretching, a uskoro ću biti na raspolaganju i za personalne.

Nadam se da ćemo se družiti na nekom od treninga, ako već do sada nismo.

Pozdrav,
Branko Galić!


,