Opuštanje i istezanje – Mind

Treninzi za opuštanje i istezanje Body & Mind

Mind trening dorinosi harmoniji tela i duše, gde se poboljšava snaga , držanje tela i fleksibilnost. Na osnovu vaših mogucnosti, ova vrsta grupnog programa stvara miran, fokusiran um, osećaj celovitosti i zadovoljstva. Savršen je za smanjenje svakodnevnog stresa i neravnoteže.

BODY & MIND – programi:  Yoga, Pilates, Stretching

(kliknite na + pored naziva da saznate više)

Treninzi za istezanje i opuštanje su:

Funkcional Pilates

Pilates Functional je trening koji utiče na jačanje dubokih mišića oko kičmenog stuba i generalno poboljšava posturalni status. Pored „pilates vežbi”, uključene su i vežbe za razvoj snage i gipkosti velikih mišićnih grupa. Koriste se različiti rekviziti kao što su elastične trake, palice, tegići i slično,  što ga čini zanimljivim i veoma efektnim.
Intenzitet je niži i srednji, tako da su svi članovi dobrodošli.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Niži i srednji

Workout Type: Fleksibilnost, snaga, tonus mišića

Yoga

Vežbanje Yoge povećava snagu i fleksibilnost. Različiti stavovi i položaji tela u okviru Yoge čine je fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovom. Vežbe su dizajnirane tako da jačaju i razvijaju celo telo. Pomažu u sagorevanju kalorija, ubrzavanju metabolizma i povećanju mišićne izdržljivosti.
Kod nas možete da probate više vrsta Yoge: Power Yogu (za napredne yogine i za one koji žele da razviju svoje yoga veštine), Hatha Yogu (klasična joga za rekreativce svih nivoa) i Yoga 4 Spine (namenjena ljudima koji provode puno vremena sedeći, pomaže u otklanjanju bola leđima).
Časovi Yoge su namenjeni svim našim članovima bez obzira na nivo fizičke forme.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Nizak, srednji i napredni

Workout Type: Snaga i fleksibilnost

Stretching

Stretching ili Istezanje. Sama reč kaže da se na ovom treningu istežemo. Cilj časa je povećanje pokretljivosti zglobova i mišića, kao i opuštanje posle napornog dana. Na početku časa zagrevamo i pokrećemo celo telo, a potom prolazimo kroz set vežbi istezanja mišića i vežbi opuštanja.

Preporučujemo svim našim članovima da ovaj čas uvedu u svoj nedeljni program treninga, kako bi se osećali bolje i srećnije.

Traje 30 ili 45 minuta.

Intensity Level: Nizak i srednji

Workout Type: Pokretljivost, fleksibilnost i gipkost

TRX Pilates

TRX Pilates je trening koji utiče na jačanje dubokih mišića oko kičmenog stuba i generalno poboljšava posturalni status. Pored „pilates vežbi”, uključene su i vežbe za razvoj snage i gipkosti velikih mišićnih grupa, vežbe za oblikovanje mišića nogu kao i mišića ruku i ramenog pojasa. Na času se koriste TRX Suspension trainer i elastične trake što ga čini zanimljivim i veoma efektnim.
Intenzitet je niži i srednji, tako da su svi članovi dobrodošli.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Niži i srednji

Workout Type: Snaga, gipkost, posturalni status

Like Us on Facebook