Mind

Body & Mind

Trening stvara harmoniju tela i duše, gde se poboljšava snaga , držanje tela i fleksibilnost. Na osnovu vaših mogucnosti, trening stvara miran, fokusiran um, osećaj celovitosti i zadovoljstva. Savršen je za smanjenje svakodnevnog stresa i neravnoteže.

BODY & MIND – programi:  Yoga, Power Pilates, Stretching

 

 

 

Body & Mind

Power Pilates

Razvijte snagu u interakciji tela i duha

Kombinacija vežbi iz pilatesa, treninga snage i istezanja mišića. Intenzivan i efikasan trening snage i agilnosti na smiren i kontrolisan način. Vežbe i kretanja se izvode mekano i polako. Fokusiramo se na tehniku i disanje, i u svakoj vežvi istovremeno aktiviramo više mišićnih grupa. Prikladno svim nivoima iskustva i utreniranosti.

Intensity Level: Beginner, medium, advanced level

Workout Type: Low impact, strength and flexibility

Yoga

Postignite čistoću uma i snagu tela

Vežbanje Yoge povećava snagu i fleksibilnost. Takođe utiče na povećanje otpornosti. Različite pozicije u okviru Yoge čine je fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovom. Vežbe su dizajnirane tako da jačaju i razvijaju celo telo. Pomažu u sagorevanju kalorija, ubrzavanju metabolizma i povećanju mišićne mase.
Kod nas možete da se oprobate više vrsta Yoge: Fitness Yogu, Hatha Yogu i Yoga 4 Spine.

Časovi Yoge se preporučuju onima koji su već u dobroj fizičkoj formi i koji vole da vežbaju.

Intensity Level: Medium, advanced level

Workout Type: Strength and flexibility

Stretching

Istegnite svaki mišić u svom telu

Koliko ste fleksibilni? Redovnim istezanjem poboljšava se fleksibilnost, mišićna izdržljivost i snaga. Smanjuju se upale i povećava obim pokreta. Da li ste znali da rad na mobilnosti vaših mišića doprinosi njihovom podmlađivanju? Svaki mišić će vam reći hvala i posle ovog treninga osećaćete se prijatnije i lakše.

 

Intensity Level: Beginner, medium level

Workout Type: Mobility, strength and flexibility

Like Us on Facebook