Move

MOVE DANCE & COORDINATION

Efikasan način treniranja koja poboljšava koordinaciju , ritam i sveukupno stanje organizma . Trening se zasniva na tradicionalnom aerobiku , inspirisanim plesom . Iskusite radost kretanja u svom najboljem izdanju .

(MOVE-časovi: Body Jam, Dance, Step Dance, Latin, Funk, Jazz, Afro)

 

 

MOVE - Dance & coordination

BodyVive

BODYVIVE 3.1 je Les Mills program specijalno kreiran za savremenu ženu. Ukoliko želite najbolju moguću kombinaciju snage, kardio i core treninga, BODY VIVE 3.1 je upravo to. Ovaj trening, koji traje 30, 45 ili 55 minuta, pomoćiće vam da sagorite do 490 kalorija.

Zakoračite u BODY VIVE 3.1 – od tog trenutka, vi ste deo jednog od najsigurnijih i najbezbednijih Les Mills treninga koji je razvijen od strane vrhunskih fitnes profesionalaca. Kombinacija trčanja, skokova, čučnjeva i vežbi sa ekspanderima plus sjajna muzika i vrsni treneri, priuštiće vam odličnu energiju i divan osećaj, bez obzira koji je tvoj fitnes nivo.

BENEFITI
BODY VIVE 3.1 će sagoreti kalorije i pomoći ti da izgradiš svoj fitnes nivo i snagu, dok istovremeno unapređuješ nivo energije, fleksibilnost, balans, pokretljivost.Ovo je program koji će te naučiti da se pravilno krećeš i da vladaš tehnikom vežbanja – i biće to izvanredan dodatak drugim tipovima treninga.

BODY VIVE 3.1 je program koji će ti pomoći da pravilno izvodiš pokrete i da ovladaš odgovarajućim tehnikama vežbanja, a sve to biće idealan dodatak tvojim drugim treninzima.

Proverite zašto su vežbači širom sveta oduševljeni ovim treningom. I uživajte u rezultatima.

Intensity Level:

Workout Type: