DA LI DA TRENIRAM UJUTRO ILI UVEČE?

Godišnji odmori su polako iza nas i nadamo se da ste proveli leto puno uživanja, putovanja, odmora i smeha. ? Ukoliko ste se malo više opustili tokom leta, ne brinite – niste jedini.  Svaki početak je težak, a posebno je teško ponovo kretati ispočetka. Zato ovaj put krenite drugačije.

Naš jesenji RASPORED je već počeo, a na raspolaganju imate 90 GRUPNIH TRENINGA u aerobik sali, cycling sali i poligon treninge u teretani!

Želite trenirati ujutro pre posla? Nikakav problem.
Birajte: 07:00, 09:00, 09:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 11:45, 12:00
Sigurni smo da ćete od 30 prepodnevnih treninga, lako pronaći trening koji baš vam odgovara!


Istina je i da se redovnim jutarnjim treningom poboljšava i naša mentalna sposobnost. Ubrzava se cirkulacija i protok krvi, a samim tim do mozga dolaze veće količine kiseonika koje podstiču njegov rad i naše kognitivne sposobnosti. Uostalom, probajte i proverite korist jutarnjeg treninga.

Ukoliko ipak niste jutarnji tip, bez brige – dobro je da se trenira bilo kad. Šta više, vežbanje u kasnim popodnevnim časovima vam može pomoći da se bolje nosite sa stresom koji se nakupi tokom radnog dana. Vežbanje nam pomaže da snizimo nivo hormona stresa, kortizola, koji je, između ostalog, odgovoran i za gomilanje masnih naslaga u predelu stomaka.
Upravo zbog činjenice da češće vežbate posle podne ili u večernjim satima, kada se vratite sa posla, naši poslepodnevni treninzi počinju već od 17:30 (i traju do 22:45 ?). Tako ćemo se lakše uklopiti u vaše dane i biti tu za vas.

Vežbanje pred spavanje se nije do sada preporučivalo jer bi moglo da vas razbudi, a zapravo je pravi lek protiv nesanice set vežbi pilatesa ili joge koji će vam pomoći da zaspete kao beba.

Naši drugari iz PANSPORT-a spremili su poklone za sve koji u septembru uplate godišnju članarinu.

Okružite se ljudima koji vas pokreću i motivišu da budete bolji.
DOBRODOŠLI NAZAD!


,