World Class Park City

World Class Park City nalazi se na Limanu 3 u prizemlju istoimenog poslovno-stambenog prostora. Ovaj fitnes centar ima lep pogled na Limanski park i dobru dostupnost parkingu. Opremljen je Nautilusovim mašinama najnovije generacije, koji spadaju u najprestižnije američke proizvođače fitnes opreme.

Teretana se odlikuje modernim dizajnom i opremljena je sa 22 kardio mašine. Pogodna je kako za treninge snage, tako i za funkcionalne treninge jer poseduje veliki broj različitih Reebok rekvizita. Sala za grupne treninge ima 200 kvadratnih metara gde se održava 12 vrsta grupnih treninga tokom čitavog dana, sa ukupno 50 časova nedeljno. Neki od tih treninga su trenutno najpopularniji u svetu− kao što su Les Mills programi i najnoviji svetski fitnes hit TRX Suspension training.

U sklopu kluba, na prvom spratu, nalazi se SPA deo koji sadrži đakuzi, saunu i tuševe kako biste se mogli opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi.

Mi smo više od fitnes kluba. Mesto na kome se ljudi okupljaju, druže i imaju najbolje uslove za vežbanje. Mi smo `svetska klasa`, a vi?