Besplatno World Class PREDAVANJE – subota 06.10.

U subotu 06.10. u Bazaru vas očekuje novo World Class predavanje. Naši stručni predavači podeliće sa vama korisne informacije na temu: “SVE ŠTO STE HTELI DA ZNATE O FITNESU, A NISTE IMALI KOGA DA PITATE”

U subotu će se sa vama družiti:

1. NEMANJA LUNIĆ, Dipl. fizioterapeut i personalni trener LUMBALNI SINDROM KOD FIZIČKI AKTIVNE POPULACIJE

Bol u leđima? Lumbalni sindrom? Mišićni disbalans? Lumbalni bolni sindrom predstavlja jedan od najučestalijih zdravstvenih problema današnjice. Oko 80% populacije tokom svog života barem jednom ima bolove u donjem delu leđa. Tako je taj sindrom postao jedan od vodećih javno- zdravstvenih problema pošto je uzrok dugotrajnih bolovanja.


2. MILAN LALOŠEVIĆ,instruktor fitnesa – ISTINE I MALO MANJE ISTINE U FITNES INDUSTRIJI

Ishrana –
„danas zeleno, sutra crveno, preksutra jeli žuto, što više povrća.”
– integralno?
– beli hleb kao lek?
– „hrono ovo ono”
– smuti i
– dijeta za ceo život

Vežbanje –
– „sedenje gore od pušenja”
– „mora da zapeče”
– 5 od 168
– žene i tegovi i torta…


3. MILICA MILIĆ, PanSport predavač, SUPLEMENTACIJA ZA REKREATIVCE.

Suplementacija je važan deo svakog sporta, a postaje veoma značajna i kod rekreativaca, pa čak i kod onih ljudi koji nisu posebno fizički aktivni. Mnogi rekreatvci nisu sigurni da li im je suplementacija potrebna, da li će im ona doneti brže i bolje rezultate, da li je štetna ili ne, a ne znaju ni koje suplemente da odaberu. Evo prilike da naučimo!

Naši prijatelji iz PanSporta će vas dočekati sa degustacijom i poklonima!


Osim prilike da saznate važne i korisne informacije koje će vam unaprediti zdravlje, u subotu ćete imati priliku i da učinite DOBRO DELO. Naime, predavanje će biti humanitarnog karaktera: svi prisutni mogu da ponesu neku sitnicu koju ćemo proslediti mališanima sa dečjeg odeljenja onkologije. Možete poneti knjigu, slatkiš, igračku… tj štagod smatrate da će izmamiti osmeh na dečije lice.

Subota | 06. oktobar | 17:30
POVEDITE PRIJATELJE I DOĐITE DA UČIMO ZAJEDNO!


,