3 RAZLOGA ZAŠTO BODY ATTACK TREBA DA SE NAĐE NA TVOM NEDELJNOM RASPOREDU


Body Attack je trening za svakog

Bez obzira da li si početnik, ili si već u formi, Body Attack je trening za tebe.
Pomoću mnogo različitih nivoa intenziteta koje ti instruktor nudi na ovom treningu, moći ćeš u svakom trenutku da izabereš ono što tebi odgovara i prilagodiš trening sebi, i bez obzira koji nivo intenziteta odabereš, napravićeš sjajan rezultat.

Smart start

Ako si prvi put na treningu i misliš da ti je proteklih 20 minuta treninga bilo preintenzivno, zapamti, TO JE U REDU.
Nemoj da te to obeshrabri, svaki sledeći put kada se vratiš biće sve lakše. Gradićeš intenzitet tako što ćeš svaki put ostati 5 minuta duže, i nećeš ni primetiti, i već kroz nekoliko časova, bez problema ćeš odraditi ceo trening.

“Neću ja to pohvatati” – Hoćeš


Na prvi pogled, svima vam deluje “levo, desno, napred, nazad, čučni ustani- komplikovano”-Nije.
Body Attack je trening inspirisan najjednostavnijim atletskim pokretima pomoću kojih ćeš vrlo brzo da poboljšaš koordinaciju i podigneš kondiciju na viši nivo. Svakodnevne kretnje koje su ti inače predstavljala problem, ćeš iz dana da izvodiš sa lakoćom zato što na body attack-u razvijamo i funkcionalnu snagu celog tela.
Bez obzira da li voliš da stojiš u prvom ili poslednjem redu, uspećeš da savladaš svaki pokret jer će insturktor kroz ceo trening da te vrlo jasno vodi i usmerava kroz svaki pokret, i svaku kombinaciju ćeš savladati sa velikom lakoćom.


Podiže nivo energije

Body Attack ti pomaže da zaista zavoliš fitnes na drugačiji način. Na Body Attack treningu, ne treniraš samo, već deliš energiju sa ljudima iz sale, podižeš nivo svoje energije, stvaraš osećaj sreće i zadovoljstva nakon treninga, i nakon svakog treninga, uvek ćeš jedva čekati sledeći! Rezerviši.

Piše: Marijana Spasojević, World Class instruktor grupnih treninga 


,