Volim vežbače World Class-a i vaša nasmejana lica

Drage moje jogine i jogini,

Upoznali ste me i upamtili na početku kao “onu devojku sa zelenom kosom”, ali smo se brzo povezali i ono što me čini najsrećnijom je činjenica da neki od vas ne propuštaju nijedan čas joge od samog početka našeg zajedničkog vežbanja. Rasli smo jedni uz druge. Vi ste rasli uz mene i moje instrukcije, ja uz vaš rast, a zajedno smo rasli uz ljubav prema svetlosti joge.

U World Class nisam ušla kao jogina, ali sam ubrzo nakon ulaska krenula putem duše i moji prvi časovi održani u World Class-u bili su upravo časovi joge. Volim vežbače World Class-a i vaša nasmejana lica. Volim naše bleje u svlačionici i po pola sata nakon časa. Volim svako “Dobro jutro!” sa vama, na ranojutarnjim, i “Laku noć!”, u kasnim večernjim časovima.
Volim svaki izrečeni biser tokom vođenja časa i kada se zajedno smejemo!
Volim World Class jer mi je pružio ruku i uveo u svet fitness-a i u Novi Sad!
Volim jer sam u taj svet fitness-a donela tradicionalnu hatha jogu čije drevne tradicionalne elemente svakog časa iznova i iznova negujemo.
Volim jer ste zavoleli tradicionalnu hatha jogu.
Volim jer ste dozvolili osetiti sve blagodeti iste.
Volim što većina vas ume da vežba solo i kod kuće, bezbedno, pravilno, iskreno..I to smatram svojim najvećim uspehom! Neplaniranim. Ali volim što su časovi spontano postali i edukativnog karaktera.
I volim što u nekima od vas čak vidim buduće instruktore.
Namaste 🙂 Vidimo se na jogi!


,