ZLATNA PROMOCIJA NOVIH KOREOGRAFIJA

ZLATNA PROMOCIJA NOVIH KOREOGRAFIJA

Poslato od World Class Serbia u Fitness & Aerobics, 18.01.2018

 

Praznici prolaze, a 2-3 kg viška su ostali kao uspomena? Ako vas boli glava, pospani ste, a i krvni pritisak vam skače, to može biti posledica preteranog uživanja u pečenju, ruskoj salati, tortama i drugim slatkišima… Rešenje? Počnite sa treningom i pokušajte da se što pre vratite na zdravu ishranu.
Predlažemo nove osvežavajuće Les Mills koreografije, koje možete probati u utorak 30.01. u Park City-u i četvrtak 01.02. u Bazaru. Sjajna atmosfera je zagarantovana!

A šta vas očekuje?

BODY STEP 110 Athletic

Bez obzira da li ste novi ili redovni, ovo izdanje ćete svi osetiti. Modifikacije vežbi postoje u svakoj pesmi, pa možete ili povećati ili smanjiti intenzitet treninga. Postoje opcije koje možete probati na početku, a kasnije pokušati dodati još izazova. u ATHLETIC formatu se biraju manje složene kombinacije, a fokus ide na funkcionalni trening. Muzika je odlična! Neke kombinacije pokreta su: Centipede Burpee, Plyo Jumps, Touch Squat, Jump & Crawl Combo. Morate probati da biste videli o čemu se radi, zar ne? :)

BODY VIVE 45

Primetili ste da je VIVE evoluirao, zar ne? Kardio, snaga, joga, i funkcionalni trening su temelj i ovog izdanja. Trening karakteriše jednostavnost, omogućavajući svakome da maksimizira svoj potencijal treninga. Postoji niz opcija različitoh intenziteta za sve. Novi pokreti će vam sigurno privući pažnju. U pesmi broj 4 vam se dopao balet? Tu je ponovo! Čak i u pesmi 7 radimo Arabesque sa ekspanderom. Ne zvuči lako. Znamo koliko vas je sve dojmila poslednja pesma za mišiće zadnjice, pa očekujte reprizu. Uživajte!

BODY PUMP 104

Postoji jedna reč koja opisuje novo izdanje i to je EPIK! To je mešavina muzike, treninga i inovacija. Pokrećemo sa pesmom More Than You Know, koja uvodi Plate Clean & Presses i Power Presses! Čučnjevi su moćni i očekujte veliki set na samom kraju. U trećoj pesmi imamo grip promene, sklekove i sporiji ritam koji stvara mišićnu napetost i brze rezultate! Neverovatni vokali u pesmi Ain’t Giving Up su tu dok vežbate leđa, gde vidimo Plate Squat Press u akciji - metabolički zločin! Nećemo vam odati sve npr kakvu su iskoraci. Saznajte!

BODY COMBAT 74

Novo izdanje ima jak dinamički fokus na tehniku udaraca i visok nivo kardiovaskularnog treninga. Uvođenjem dinamičnog istezanja i mobilnosti tokom zagrevanja, omogućena je bolja priprema za sve pokrete. Jak novi 1 omogućava veći stepen uspeha, a istovremeno pruža priliku da svi savladaju i razumeju tehniku. Tokom boksa ćete sigurno osetiti ramena, ali izazov tek stiže. 206 kontinuiranih udaraca u kombinaciji sa kolenima, pliometrijskim potiscima i snažnim skokovima, sigurno će vam ubrzati puls. A ako ste mislili da će poslednja pesma biti idealna za odmor, pogrešili ste. Da li ste spremni?

BODY ATTACK 99

Spremite se da se znojite i naporno vežbate! Izdanje 99 je savršena mešavina energije, izazova i zabave.
Treba da budete mentalno "uključeni" za pesmu broj 5. Odlična je za razvijanje funkcionalne snage, pa pokušajte ispratiti sve kombinacije pravilno. Pesma 7 donosi reaktivni trening. Razvijamo veliku stabilnost i kontrolu brzim promenama pravca. Pesma 9 je “čudovište” sa 2 velika bloka snage. Intenzitet se povećava u svakom bloku, do masivnog vrhunca u poslednjih 45 sekundi. Trenirajte, ali i uživajte u Body Attack atmosferi. Uskoro izdalje 100... :)

POVEDITE PRIJATELJE I REZERVIŠITE MESTO NA VREME!

Za više informacija nas pozovite ili nam pišite na mail:
World Class Bazar
Tel. 021422218 | 063399629
Mail: goran.olujic@worldclass.rs
World Class Park City
Tel. 0212100217 | 062477007

Mail:
danijela.ivanovic@worldclass.rs
Mail: danijela.ivanovic@worldclass.rs

What do you think ?

World Class Serbia

World Class Serbia

-

NAJČITANIJI ČLANCI

6 reasons for getting back to the gym

26/06/2011 / Fitness & Aerobics

As far as diet helps in weight loss, as sports helps keep figure and a beautiful line of your ...

YES and NOs at the gym

24/05/2011 / Tips & tricks

Learn some of the thngs you should and should NOT do in the GYM.

Strength trainings

01/06/2011 / Fitness & Aerobics

If you are someone who is wondering whether you should start strength training or not, then I ...

Maximum effect for a cardio workout

01/08/2011 / Fitness & Aerobics

The best exercise is that you do for fun.

The key to lifelong workout goals

16/06/2011 / Fitness & Aerobics

If you are up for a little more of a challenge, try three to four days at a moderate to ...


FACEBOOK

 
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN

 
 
 
x

WorldClass.rs uses COOKIES. By continuing to browse this site, you are agreeing to the use of cookies. Find more details >