USLUGE

USLUGE

GRUPNI TRENINZI

Kao naš član imate slobodan pristup širokoj ponudi grupnih treninga . Imamo trenutno najpopularnije časove na tržištu, dopunjene novim, inspirativnim metodama treninga . Iskreno verujemo da inspirisani ljudi ostvaruju svoje ciljeve. Ako možete da se zabavite i u isto vreme da budete u formi na dobrom ste putu ka zdravijem načinu života. Nastavljajući da vas inspirišemo ujedno vam pomažemo da nastavite sa dobrim životnim stilom.

Naši najpopularniji grupni treninzi su: Pump, Core Express, Challenge Express , Cycling , Power Yoga , Power Box,  Stretching Express ,  Cycling Express , Pilates , Dance.

Većina treninga je prilagođena grupi i pod stalnim je nadzorom instruktora. World Class je zamenio klasični aerobik program sa novim, drugačijim vrstama treninga koji zadovoljavaju većinu potreba - od joge preko boksa do dens aerobika i treninga snage kao i sajkling časova. Za ljude u formi i bez nje, za mlade i stare, garantujemo da imamo čas samo za Vas. Naši grupni treninzi ne samo da pomažu i motivišu ljude , nego vas i  pažljivo dovode do vašeg maksimuma smanjujući rizik od povreda.

Nije neophodno da zakazujete čas. Dovoljno je da dođete 10-20 minuta pre časa i preuzmete karticu koja vam obezbeđuje mesto.

Group Fitness

TRENING SNAGE

Trening snage je važna komponenta svakog fitnes programa, pruža veliku korist u povećanju čvrstine kostiju,  snage mišića i vezivnog tkiva , smanjuje rizik od povređivanja , povećava mišićnu masu i kvalitet života . Siguran trening snage u kombinaciji sa kardio i treningom fleksibilnosti kompletiraće vaš fitnes program.

Posedujemo Nautilus opremu -  21 kardio mašinu i 25 trenažera. Prostor od 300 kvadratnih metara je u potpunosti klimatizovan.

STRENGTH TRAINING

PERSONALNI TRENING

World Class ima iskusne personalne trenere koji vam mogu pomoći da podignete svoj trening na viši nivo . Pobrinuće seda maksimalno iskoristite svoj trening.

Personalni trener će vam pomoći u svemu, od osmišljavanja načina ishrane do individualnog plana vežbanja . I što je najvažnije , biće uz vas tokom celog treninga . Delom da bi se uverio da vežbate pravilno , da vas motiviše da dostignete viši nivo treninga – i postignete zavidne rezultate

PERSONAL TRAINING

ĐAKUZI

Oslobodite se svojih briga i iskoristite vreme samo za sebe. Dišite , relaksirajte se i probudite svoja čula. Jacuzzi je mali deo uniseks SPA dela u klubu. Za profesionalnu je upotrebu , ima kapacitet za 6 osoba ,opremljen je podvodnim svetlima i moćniim masažerima.
Korišćenje SPA dela je uključeno u članarinu , tako da ako kupite godišnju članarinu možete koristiti sve mogućnosti koliko god želite.

JACUZZI

SAUNE

Dostupan vam je uniseks SPA deo sa đakuzijem , suvom saunom, parnom saunom , tuševima i drvenim ležaljkama , postavljen na 70 kvadratnih metara, kojima dim, svetla i aroma terapija daju posebnu draž .

SAUNAS

RECEPCIJA, ORMARIĆI, UPOTREBA PEŠKIRA

Prostor recepcije je prostran i prozračan, gde će vas uvek sačekati ljubazno osoblje i ponudi vam nešto od pića, suplemenata ili pak peškir.
Svlačionice su opremljene sa 200 ormarića različitih veličina u zavisnosti od potrebe klijenata (za odela, kapute i sl ).

 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN

 
 
 
x

WorldClass.rs uses COOKIES. By continuing to browse this site, you are agreeing to the use of cookies. Find more details >