PROMO WEEK (23.-29.09.) SE NE PROPUŠTA

Dobrodošli u World Class!

Dragi naši članovi, pripremamo vam pravo osveženje. Naši instruktori grupnih treninga su bili kreativni i vredni i za vas su napravili DVA nova treninga!

Pitali smo ih o čemu se radi:

"Oba treninga su za mene treninzi sreće 🙂 CARDIO EXPRESS je kardio trening. (smeh) Aktivira celo telo, ubrzava puls, poboljšava okretnost i brzinu. Ubrzava potrošnju kalorija i metabolizam, tako da sagorevate kalorije satima nakon treninga. Pa ko to ne bi voleo? DANCE EXPRESS je ljubav prema plesu, na fitness način. Očekuju vas jednostavni plesni pokreti koje svi mogu uspešno savladati, pa i i oni najneiskusniji. Obećavam. 🙂 Latino plesovi, jazz balet, hip-hop, break dance hahah šalim se. Ovo je ipak trening. Ako želite sjajnu muziku koja vas pokreće i žurku na treningu koja će vam ubrzati puls - ovo je trening za vas." 
Srđana Šijan
Koordinator grupnih treninga

"CARDIO EXPRESS je odličan trening srednjeg i visokog intenziteta kraćeg formata. Odličan za kombinovanje sa ostalim našim grupnim treninzima. Ukoliko su vaši favoriti body&mind treninzi, usudite se da probate ovaj trening, da malo "šokirate" organizam i poboljšate vašu kondiciju."

Milan Lalošević
Koordinator personalnih treninga

To nije sve! Od 30.09. kreće novi jesenji raspored, a sa njim i nova Les Mills izdanja. Uvek volimo ispratiti aktuelna izdanja, pa vas tokom cele Promo nedelje očekuju Body Pump MIX i Body Combat MIX treninzi. Možda bude tvoja omiljena pesma? Možda neka nova? Dođi i proveri!

A kakva su nova izdanja?

"Ako me pitate za prvi utisak novog Pump-a, rekla bi da je ovo izdanje onako baš po meri. Obično se izdvoji neka pesma tj. vežbe za određeni deo tela koji bude teži nego inače...ili obrnuto. Ovog puta mi deluje da je intenzitet baš po meri, da svako može da napravi sebi izazov. Ono što će vežbače verovatno iznenaditi je u drugoj pesmi, gde po prvi put radimo čučanj sa slobodnim tegom....Najviše pažnje na obuci smo posvetili pesmi 4, treningu za leđa. U ovoj pesmi imamo jednu novu kombinaciju koja će vežbače još bolje spremiti za vežbu clean&press. Iskorake ponovo radimo sa steperom sto opet nosi izazov za one koji voli trening za noge, kao ja 🙂 Jedva čekam da čujem i vaše utiske 🙂 

Uvek se radujem novom izdanju Body Combata jer ovo je moj omiljeni Les Mills trening 🙂 U ovom izdanju ponovo dosta interesantnih kombinacija udaraca...Mislim da ce vežbaci lako savladati koreografiju i kao uvek moći da sebi naprave izazov sa nivoima težine. Druga pesma već nosi velik izazov sa promenama garda u kombinacija sa jump kick-om. Kao ljubitelj boks treninga raduje me da već u pesmi br 3 imamo "power" nivo težine udaraca. Za one koji vole Kapueru, ponovo je tu za nas trening za noge. Pesma 8, sa puno energije za kraj. Sve u svemu radujem se da je promocija uskoro da zajedno isprobamo 🙂 "

Vesna Jokišić
Instruktor grupnih treninga

"Svaki put kad prvi put probam novo izdanje uvek mi je prva pomisao da jedva čekam da ga podelim sa vežbačima. Body pump 111 će biti pravo iznenađenje za sve. Donosi mnogo inovacija i sasvim drugačije kombinacije pokreta nego što smo do sada navikli. Postaje sve više funkcionalniji trening, i naravno, najbolja muzika koja uvek prati sve to, pomoći će da vam svaki trening bude trening na koji uvek poželite da se vratite 🙂 "

Marijana Spasojević
Instruktor grupnih treninga

"BodyPump 111 donosi nam iznenađenja. Jedan malo drugačiji i funkcionalniji trening sa novim kombinacijama... Sa nestrpljenjem čekamo da podelimo utiske zajedno uz dobru muziku koja prati sve kombinacije. Nismo mi pravili ali kao da jesmo 😉 "

Tatjana Kovačević
Instruktor grupnih treninga

Nedelja koja se ne propušta! 
Okružite se ljudima koji vas pokreću i motivišu da budete bolji i ne zaboravite da naš POPUST NA SVE ČLANARINE traje do kraja meseca. Vidimo se na treningu!


,