PREDAVANJE 02.11. – Tegobe sa kičmom i zglobovima- istine i zablude

02. novembar | 18:00

U subotu 02.11. u Bazaru vas očekuje novo World Class predavanje na temu: „REHABILITACIJA I ZNAČAJ VEŽBE ZA PRAVILAN OPORAVAK“

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Živanović Tim. U subotu će nam se pridružiti fizijatar – DR PEĐA ŽIVANOVIĆ i savetnik za ishranu – SANDRA ŽIVANOVIĆ.

Specijalista sam fizikalne medicine i rehabilitacije, sa trinaest godina radnog iskustva na Klinici za rehabilitaciju u KC Vojvodine. Unazad godinu i po dana supruga (savetnik za ishranu) i ja vodimo centar "Živanović tim". Ostali članovi našeg tima su fizioterapeutkinja i psihološkinja. Više detalja o našoj filozofiji i konceptu lečenja možete naći na našem sajtu www.zivanovic-tim.rs S obzirom da nam se shvatanja o zdravlju muskulo-skeletnog sistema podudaraju, a sfere delovanja dopunjuju, unapred se radujem budućoj saradnji.


Tema predstojećeg predavanja: “Tegobe sa kičmom i zglobovima- istine i zablude”. Saznajte:


– koje su to najčešće zablude u vezi uzroka tegoba i najčešće greške u terapijskom smislu koje zajedno dovode do dugotrajnog i često neuspešnog lečenja
– kako se najefikasnije obnavlja hrskavica u zglobovima
– da li kičmeni diskovi mogu da se regenerišu
– koji su to pravi uzroci tegoba i kako treba da izgleda pravilno lečenje kičme i zglobova
– koji su osnovni principi zdrave ishrane i zašto treba da se klone ” dijeta sa net-a”

Glavni cilj predavanja jeste da prisutni dobiju ključne informacije koje će im smanjiti potrošnju vremena, novca i živaca na lečenje, a istovremeno obezbediti brze, zadovoljavajuće i dugoročne rezultate.

Sa nama će biti i:
DIPL FIZIOTERAPEUT i naš personalni trener – Nemanja Lunić i

Timios NoviSad sa temom: značaj magnezijuma za funkcionisanje ljudskog organizma, kao i značaj magnezijuma u sportu, kao i posledice nedostatka Magnezijuma.
– Be Natur Magnezijum Hlorid u spreju je 100% prirodni magnezijum hlorid. Nanosi se na telo prskanjem, tako da je apsorpcija 99%. Takođe, može da se koristi i oralno, npr. prskanjem u 1dl vode, ili direktim prskanjem na salatu ili hranu.


Subota | 02. novembar | 18:00
POVEDITE PRIJATELJE I DOĐITE DA UČIMO ZAJEDNO!


,