VODIMO VAS U BIOSKOP

KO NE VOLI DA IDE U BIOSKOP?

Da li volite da gledate filmove? Mi da! I ne samo da gledamo već i da „citiramo“ što ćete u World Class klubovima primetiti već od danas, 15. avgusta „u epizodi“ Varljivo leto 2018. u World Classu ?

Osim što volimo stare domaće filmove, mi volimo i da idemo u bioskop, jer bioskop je uvek dobra ideja! Budući da World Class podržava sve dobre ideje od ovog meseca započeli smo jednu lepu saradnju sa našim drugarima (i komšijama) iz bioskopa Cineplex Arena.
Šta to znači za članove World Class-a? To znači da ćete direktno iz teretane ili sale za grupne treninge moći da prisustvujete svetskim premijerama popularnih filmova različitih žanrova. I ne samo premijerama već i filmovima sa aktuelnog repertoara Cineplexa Arena. Pratite našu Facebook stranicu i osvojite nagradne ulaznice!

Za premijeru filma Osvetnik 2 već smo podelili ulaznice, ovog puta pozdravljamo dobitnike i nadamo se da su se dobro proveli. A za one koji nisu naši članovi na samoj projekciji filma podelili smo 3 mesečne promo članarine, i gomilu Arena vaučera sa popustima za naš fitnes centar, jer znamo da je sad pravo vreme da se ponovo počne sa treninzima…

Leto se polako bliži kraju, a predstojeći kišni period je, osim za trening, kao stvoren za bioskop. Birajte da li ćete ići sa društvom ili sa voljenom osobom da gledate komediju, akciju ili dramu… Cineplex Arena i World Class su tu za vas da vas obraduju i ulepšaju vam neko od narednih večeri.

Eto još jednog razloga zašto je biti dobro biti član World Class-a, a vi što još uvek niste naši članovi, pravac u Arenu, možda baš tada naša ekipa svrati u bioskop i obraduje vas sa članarinom ili popusto.
Vidimo se posle treninga, u našem bioskopu! ?

 


,