BESPLATNI GRUPNI I PERSONALNI TRENINZI?

April u World Class je počeo zabavnim uskršnjim takmičenjem i sjajnom uskršnjom ponudom za šestomesečnom članarinom, a kako nastavlja?

LES MILLS NOVA IZDANJA

Pozivamo vas na promociju novih Les Mills koreografija! Izaberite termin i BESPLATNO probajte treninge o kojima se toliko priča:

BAZAR
– 16.04. ponedeljak 19:00 – BODY COMBAT
– 18.04. sreda 19:30 – BODY PUMP

PARK CITY
– 17.04. utorak 19:30 – BODY PUMP
– 20.04. petak 18:00 – BODY COMBAT

Za suplementaciju su se pobrinuli naši drugari iz Pansport-a koji će vas bodriti i pre i posle treninga!
Ako ste naš član, kao i uvek, na vreme rezervišite trening online. Ukoliko niste nikad vežbali kod nas, a voleli biste da dođete, pozovite nas i mi ćemo vam sačuvati mesto. 🙂

BAYER – Supradyn promo – OPEN DAY

U četvrtak 19.04. otvaramo vrata SVIMA, ceo dan, u oba naša kluba. Dan za jačanje tela i imuniteta!

Bayer je inovativna svetska kompanija sa preko 150 godina dugom istorijom postojanja. Bayerova naučna dostignuća razvijena su u cilju poboljšanja kvaliteta života.

U četvrtak vam predstavljamo podršku stvaranju energije:

SUPRADYN energija, u obliku film ili šumećih tableta
Vitamini B6, B12, C, B1, B2, biotin, niacin, pantotenska kiselina i minerali kalcijum, bakar, jod, gvožđe, mangan i magnezijum doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

SUPRADYN FAST energija, oralni prašak (bez vode)
ukus pomorandže i marakuje

Sjajna prilika da saznate više o suplementu Supradyn i da probate naše grupne treninge, vežbate u teretani ili uživate u sauni i đakuziju. Ne morate biti naš član da biste došli, POVEDITE PRIJATELJE i sve one koji stalno govore “treba da krenem” jer su pripreme za leto počele! 🙂 Vidimo se na treningu.

USKRŠNJI POPUST

Od ponedeljka 09.04. iskoristite našu specijalnu ponudu – učlanite se ili obnovite članarinu na 6 MESECI po specijalnoj ceni sa popustom. Ne čekajte, jer 10 najbržih očekuje i paket od 3 personalna treninga gratis.
To nije sve – ukoliko planirate odmor u tom periodu, na rapolaganju imate 15 dana zamrzavanja (na taj način i produžavanja) članarine.
Računica je jasna = 6 meseci sa popustom + 3 PT gratis + 15 dana freeze
Neka april počne sa dobrim navikama!

UPOZNAJTE NAŠE PERSONALNE TRENERE

3 personalna treninga gratis zvuče sjajno, zar ne? Sva ona pitanja koja vas muče, sada konačno mogu dobiti odgovor! Kako da vežbam u teretani? Čemu služi ova sprava? A ova? Kako se koristi? Kako da je namestim? Šta da jedem posle treninga? Koliko puta nedeljno da treniram? A koga da pitam sve ovo? Olakšaćemo vam! Od danas imate priliku upoznati naše personalne trenere! Pratite nas na instagramu i saznajte šta vam savetuju naši treneri 🙂

Za više informacija obratite se na recepciji kluba ili nas pozovite:
Bazar: 021422218 | 062477007
Park City: 0212100217 | 063366335


,