Sagorevanje kalorija – CARDIO

Visoko intenzivni trening – CARDIO

Visoko – intenzivni treninzi sagorevaju veliki broj kalorija i poboljšavaju izdržljivost i snagu. Dizajnirani su za ljude koji ne žele napredne koreografije, nego potpuni fizički izazov. Jednostavan, kompletan i efikasan trening gde je potrošnja velikog broja kalorija zagarantovana.

Cardio treninzi: Body Combat, Interval, Circuit, TRX cardio, Power Box, Cycling i Cardio Express
(kliknite na + pored naziva da saznate više)

Treninzi visokog inteziteta su:

Body Combat

BODYCOMBAT™ je najmoćniji grupni kardio trening koji će vas ostaviti bez daha! Ovaj žestoki i energični program nastao je kao kombinacija pokreta preuzetih iz raznih borilačkih veština kao što su boks, karate, taekwondo, mai tai i tai či.

Uz efektnu muziku i sjajne intruktore, doživećete neverovatno BODYCOMBAT™ iskustvo zbog kog je ovaj program najpopularniji kardio trening na svetu!

Za samo 55 minuta visoko intezivnog, borilački inspirisanog treninga, potrošićete 737 kalorija, a kao rezultat ćete dobiti tonirane i izvajane mišiće, povećaćete snagu i kondiciju i izgraditi veće samopouzdanje!

 

Intensity Level: Početni, srednji i napredni nivo

Workout Type: Cardio trening, povećava agilnost, kondiciju i izdržljivost

Cycling Indoor

Indoor Cycling predstavlja vožnju stacionarnog bicikla u formi grupnog fitness programa. Tehnike i kretanja su preuzeti iz sportskog biciklizma. Zbog veoma proste tehnike na ovom času, fokus se može mnogo više usmeriti ka razvoju kardiorespiratorne forme. Jačamo srce i povećavamo kapacitet pluća, a uz to i veoma lepo oblikujemo noge i zadnjicu.

Trajanje: 30, 45 ili 60 minuta

Intensity Level: Početni, srednji i napredni nivo

Workout Type: Kondicija, snaga, izdržljivost

Interval

Želite da sagorevate masti? Interval je visoko intenzivni intervalni trening na kom se prepliću vežbe snage i kardio vežbe. Trening brzo razvija snagu, poboljša kardiovaskularnu izdržljivost i brzinu i ima takav uticaj na metabolizam da telo sagoreva kalorije satima nakon treninga.
Srednjeg i višeg intenziteta tako da je prevashodno namenjen članovima u nešto boljoj fizičkoj formi.
Traje 45 ili 60 minuta.

Intensity Level: Srednji i napredni nivo

Workout Type: Kondicija, agilnost, snaga i izdržljivost

TRX Cardio

TRX Cardio je funkcionalni trening za celo telo. Ovaj trening ima prednost u odnosu na uobičajene treninge snage jer ljudsko telo radi kao celina, bez izolacija samo jedne mišićne grupe.  Koristimo TRX rekvizit, BOSU loptu i slobodne tegove. Razvija snagu i eksplozivnost pokreta i poboljšava balans. Trening za izgradnju mišića uz intenzivan kardio koji maksimizuje sagorevanje kalorija.
Traje 45 ili 55 minuta.

Intensity Level: Srednji i napredni nivo

Workout Type: Kondicija, snaga, agilnost, izdržljivost

Circuit

Circuit ili „kružni” trening je funkcionalni trening uz mnoštvo različitih rekvizita i interesantnih vežbi na steperu, TRX-u, strunjači, koji vam nikad neće biti monoton i isti. Dok se jedna mišićna grupa odmara, druga radi i na taj način sagorevamo mnogo više kalorija i imamo veći uticaj na razvoj svih funkcionalnih sposobnosti.
Kružni trening je srednjeg i višeg intenziteta, ali se vežbe mogu prilagoditi svakom našem članu.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Napredni i visoko intenzivni

Workout Type: Kondicija, snaga, izdržljivost

Power Box

Power Box je rekreativni trening boksa. Izvodi se s partnerom uz pomoć rukavica i fokusera za udaranje. Članovima se savetuje da nabave svoje bandažere kako bi im trening bio prijatniji. Uz bokserske tehnike udaraca rukama, izvode se i udarci nogama, kao i vežbe snage i izdržljivosti. Na taj način se jača celo telo i sagoreva mnogo kalorija.
Power Box je trening srednjeg i višeg intenziteta, ali se vežbe uvek mogu prilagoditi svakom članu.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Srednji i napredni

Workout Type: Kondicija, agilnost, izdržljivost, koordinacija

DANCE EXPRESS

Dok se zabavljate i plešete ni ne primetite da u isto vreme sagorevate veliki broj kalorija. Očekuju vas jednostavni plesni pokreti koje mogu uspešno savladati i oni najneiskusniji. Ukoliko želite sjajnu muziku, žurku na treningu i fenomenalnu energiju koja će vam ubrzati puls – ovo je trening za vas.

Intensity Level: Početni, srednji i napredni nivo

Workout Type: Koordinacija, ples, kardio, zabava