Opuštanje i istezanje – Mind

Treninzi za opuštanje i istezanje Body & Mind

Mind trening doprinosi harmoniji tela i duše, gde se poboljšava snaga , držanje tela i fleksibilnost. Na osnovu vaših mogucnosti, ova vrsta grupnog programa stvara miran, fokusiran um, osećaj celovitosti i zadovoljstva. Savršen je za smanjenje svakodnevnog stresa i neravnoteže.

BODY & MIND – programi:  Yoga, Stretching, Mobility

(kliknite na + pored naziva da saznate više)

Treninzi za istezanje i opuštanje su:

Yoga

Vežbanje Yoge povećava snagu i fleksibilnost. Različiti stavovi i položaji tela u okviru Yoge čine je fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovom. Vežbe su dizajnirane tako da jačaju i razvijaju celo telo. Pomažu u sagorevanju kalorija, ubrzavanju metabolizma i povećanju mišićne izdržljivosti.
Kod nas na rasporedu: Power Yoga (za napredne jogine i za one koji žele da razviju svoje joga veštine), Hatha Yoga (klasična joga za rekreativce svih nivoa) i Yoga 4 Spine (namenjena ljudima koji provode puno vremena sedeći, pomaže u otklanjanju bola leđima).
Časovi Yoge su namenjeni svim našim članovima bez obzira na nivo fizičke forme.
Traje 55 minuta.

Intensity Level: Nizak, srednji i napredni

Workout Type: Snaga i fleksibilnost

Stretching

Stretching ili istezanje. Sama reč kaže da se na ovom treningu istežemo. Cilj časa je povećanje pokretljivosti zglobova i mišića, kao i opuštanje posle napornog dana. Na početku časa zagrevamo i pokrećemo celo telo, a potom prolazimo kroz set vežbi istezanja mišića i vežbi opuštanja.

Preporučujemo svim našim članovima da ovaj čas uvedu u svoj nedeljni program treninga, kako bi se osećali bolje i srećnije.

Traje 30 ili 45 minuta.

Intensity Level: Niži i srednji

Workout Type: Pokretljivost, fleksibilnost i gipkost

Mobility

Dobro razvijena mobilnost omogućiće nam da pravilnije izvodimo pokrete, da telo bude stabilnije, snažnije i sprečiće da dođe do disbalansa u delovima tela i znatno će smanjiti rizik od povreda.
Na treningu mobilnosti akcenat je na izvođenju fluidnih kretnji i istezanju kroz pokret. Mogu se raditi vežbe izolovano u nekom zglobu ili u više zglobova i regija tela. Vežbe su jednostavne, prirodne, prijatne… doprineće da se zglobovi dobro zagreju, otvore, opuste…a mišici oko zglobova pruže bolji performans.

Traje 55 minuta.

Intensity Level: Niži i srednji

Workout Type: Mobilnost i fleksibilnost

Like Us on Facebook