INSPIRING TO TRAIN TOGHETHER

INSPIRING TO TRAIN TOGHETHER

Kao naš član imate slobodan pristup širokoj ponudi grupnih treninga . Imamo trenutno najpopularnije časove na tržištu, dopunjene novim, inspirativnim metodama treninga . Iskreno verujemo da inspirisani ljudi ostvaruju svoje ciljeve. Ako možete da se zabavite i u isto vreme da budete u formi na dobrom ste putu ka zdravijem načinu života. Nastavljajući da vas inspirišemo ujedno vam pomažemo da nastavite sa dobrim životnim stilom.

SVAKO MOŽE DA NAM SE PRIDRUŽI

Naša je želja da možete da učestvujete u svim časovima , bez obzira na iskustvo. Naši instruktori brinu da ste aktivni na treningu i da svaki učesnik dostigne svoj maksimum. Ukoliko se osećate nesigurni na polju vežbanja, bez brige, ponavljanje čini čuda. Svaki naredni čas će biti lakši.

MIND. WORK. MOVE.

Naši grupni treninzi su podeljeni u tri kategorije . Ovo vam pomaže da pronađete časove koji su vam već poznati i da se upoznate sa drugim koje možda još uvek niste otkrili.

MIND FLEXIBILITY & STRENGTH

Trening stvara harmoniju tela i duše , gde se poboljšava snaga , držanje tela i fleksibilnost. Na osnovu vaših mogucnosti, trening stvara miran, fokusiran um,osećaj celovitosti i zadovoljstva. Savršen je za smanjenje svakodnevnog stresa i neravnoteže.

(MIND-časovi: Body Balance, Hatha Yoga, Power Yoga, Power Pilates)

WORK STRENGTH & PULSE

Visoko - intenzivni časovi poboljšavaju izdržljivost i snagu. Za ljude koji ne žele napredne koreografije , nego potpuni fizički izazov. Jednostavan , kompletan i efikasan trening.

(Work-časovi: Body Combat, Body Step, Aerobics, Step, Power Box i Spinning)

MOVE DANCE & COORDINATION

Efikasan način treniranja koja poboljšava koordinaciju , ritam i sveukupno stanje organizma . Trening se zasniva na tradicionalnom aerobiku , inspirisanim plesom . Iskusite radost kretanja u svom najboljem izdanju .

(MOVE-časovi: Body Jam, Dance, Step Dance, Latin, Funk, Jazz, Afro)

Les Mills - ekskluzivni partner World Class-a

Naš uspešan World Class koncept grupnih treninga obogatili smo novim svetski poznatim Les Mills grupnim programima. Les Mills je uspešan internacionalni fitness koncept koji se već koristi se u preko 14,000 klubova širom 80 država. Njihova misija je da stvore zdraviju i fizički aktivniju planetu, sa identičnim treninzima širom sveta.

Zahvaljujući Les Mills-u, pripremili smo vam svakodnevne izazove zbog kojih ćete ostaviti po strani sve što vam se trenutno dešava i potpuno se prepustiti našim licenciranim instruktorima koji će vas voditi kroz neki od najpopularnijih svetskih fitnes treninga.

Les Mills programi grupnih treninga osvežavaju se novim koreografijama, popularnom muzikom i obukom instruktora na svaka tri meseca , čime se stvara jedinstveni doživljaj vežbanja širom sveta! Osetićete neverovatnu energiju Les Mills programa, koja će vas uz svetski poznate muzičke hitove voditi i motivisati tokom čitavog treninga.

World Class vam obećava da ćete kroz Les Mills treninge osetiti oslobađanje, zaljubiti se u fitnes i prmeniti život! Obećavamo vam naporan trening, praćem znojem i "kukanjem", ali i uzbuđenjem zbog toga što ste deo grupe koja će odraditi trening do kraja... I zbog toga ćete se vratiti i sledećeg dana, da bi proživeli sve to ponovo!

U World Class fitnes centrima možete se pridružiti onima koju su već zavoleli CXWORX™, BODYCOMBAT™, BODYPUMP™, BODYSTEP™ and BODYATTACK™! A uskoro, samo zbog vas uvodimo i BODYBALACE™...

 
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN

 
 
 
x

WorldClass.rs uses COOKIES. By continuing to browse this site, you are agreeing to the use of cookies. Find more details >